Download e-publicatie Glans-techniek

De-Glans-publicaties-marja-Klaver_page
Deze e-publicatie kun je zien als een voorproefje op het boek ‘School en ouder, schouder aan schouder’. Je krijgt hem cadeau als je je inschrijft. Je ontvangt dan ook het gratis blog School met Glans. Speciaal voor schoolleiders in het onderwijs en boordevol interessante praktijkcases op het gebied van professionele communicatie.

 

 

Inhoudsopgave e-publicatie

  1. Inleiding
  2. De G van grondhouding en gesprek
  3. De L van Lijn, door het jaar en de school heen
  4. De A van Ambitie
  5. De N van Naast
  6. De S van Systeem
  7. Het resultaat van de Glans-techniek
  8. Wat moet je doen om met de Glans-techniek deze resultaten te behalen?

Ontstaan van de Glans-techniek
Drs. Marja Klaver is de bedenker van de Glans-techniek. Zij heeft 80 scholen getraind in gespreksvoering en communicatie met ouders in de afgelopen 12 jaar. De Glans-techniek is uitgewerkt in haar boek ‘School en ouder schouder aan schouder’. Het leert de school alle ouders bij de schoolcarrière van hun kind te betrekken. Vol praktische opdrachten voor leraren en directeuren om de Glans-techniek succesvol toe te passen.

Deze e-publicatie geeft je een voorproefje op het boek. Je leert je wat de vijf letters inhouden. En je haalt er eerste ideeën uit om er zelf mee aan de slag te gaan.

Ontvang de gratis e-publicatie
Vul hieronder jouw gegevens en ontvang de gratis e-publicatie. Je wordt tevens ingeschreven voor het maandelijkse blog School met Glans, speciaal voor schoolleiders. Boordevol tips en praktijkervaringen van Marja Klaver in het werken met scholen aan de verbetering van de ouderbetrokkenheid.  

  • We willen je graag ondersteunen en inspireren, afgestemd op je taak in het onderwijs. Selecteer daarom de functie die je bekleedt.

Wil je ook een van de andere e-publicaties ontvangen of gaat er iets mis met je download?

E-mail dan naar info@klaver-ct.nl en we sturen de gewenste exemplaren persoonlijk naar je op.

Delen met:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone