Glans implementeren

Wat levert Glans op?

Met de Glans-techniek zorg je dat de driehoek leraar, ouder, kind optimaal functioneert. De Glans-techniek is ontwikkeld op basis van het trainen van 150 scholen en uitgebreid literatuuronderzoek. Je hoeft daarom het wiel niet meer opnieuw uit te vinden. Je creëert een heldere lijn door de school en zorgt voor heldere en systematische communicatie in de driehoek. Dit werkt preventief op problemen.

Bovendien is de Glans-techniek uitstekend aan te passen aan de specifieke situatie op jouw school.

Hoe kun je Glans implementeren?

Iedere school is uniek, kies daarom wat het beste bij jullie huidige situatie past om ouderbetrokkenheid tot een succes te maken.

Lees-het-boek> Zelf aan de slag – Lees het boek
De Glans-techniek is beschreven in een praktisch boek voor zowel de directeur als de leraar: “School en ouder, schouder aan schouder – betrek alle ouders met de Glans-techniek”. Het geeft je alle handvatten om zelf aan de slag te gaan.
training> Krijg professionele begeleiding – Volg een training
Training van leraren en/ of het team in professioneel communiceren met ouders. Maak gebruik van onze kennis van de kritische succesfactoren, op basis van het trainen van ruim 150 scholen. Toegesneden op de specifieke problematiek van jullie school.
workshop> Samen werken aan een specifiek thema – Doe een workshop
Kies uit een van de thema’s die essentieel zijn voor succesvolle ouderbetrokkenheid, om met het lerarenteam aan te werken. Voor teambuilding, versterking en inspiratie. Je krijgt praktische handvatten en theorie.
prescan-ouderbetrokkenheid> Eerst weten waar je staat – Doe de Scan Ouderbetrokkenheid
Krijg een concreet beeld over waar je nu staat als school. Je weet dan waar het goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Wil je sparren over wat het beste past bij jouw school? Bel of mail ons gerust. We staan met plezier voor je klaar.

Delen met:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone