Scan Ouderbetrokkenheid

De Scan Ouderbetrokkenheid geeft duidelijkheid

Wil je precies weten hoe je school of KO ervoor staat in het samenwerken met ouders? En waar je kunt verbeteren? Kies dan voor de Scan Ouderbetrokkenheid. Een helder rapport met aanbevelingen voor de leidinggevende en het team. Voor scholen hebben we nog een extra sectie voor de IB’er .

Hoe hangt de vlag er op jullie school of KO bij? Heb je goed in beeld wat de sterke en zwakke schakels zijn in het betrekken van ouders op een succesvolle manier? Zijn de leerkrachten of begeleiders voldoende toegerust en hebben zij alle vaardigheden om goed met ouders om te gaan? Is er een ambitie vanuit de school of KO en werken jullie met een systeem?

Download hier de PDF met uitgebreide informatie over de inhoud en kosten van de Scan.


Een uitstekend startpunt 

De Scan is uitermate geschikt als basis om gefundeerd beleid in te voeren op het gebied van Ouderbetrokkenheid. Het is het perfecte startpunt, omdat je helder krijgt waar het al goed gaat en welke dingen verbetering vragen.

Wil je ook precies weten wat het profiel is van jouw team in zijn geheel, op het gebied van het samenwerken met ouders? Kies dan voor de Scan Ouderbetrokkenheid.

Vraag de Scan direct aan door contact op te nemen.

Delen met:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone