Wie is wie

De Glans-techniek is ontwikkeld door Klaver CT. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en onderschrijven de door NOBCO gehanteerde gedragscode en het klachtenreglement (zie www.nobco.nl).

Directeur en auteur: Drs. Marja A.L. Klaver

overons_marjaklaver

“Ooit wilde ik ontdekkingsreiziger worden, later kinderarts, toen piloot en tenslotte toneelspeler.
Bijzonder om te merken dat ik elementen van deze beroepen terug zie in mijn huidige professie. Ontdekkingsreiziger is een houding geworden. Stap voor stap blijft trainen en coaching een ontdekkingsreis; er valt zoveel te leren. Kinderarts ben ik niet geworden, wel heb ik oog voor ‘opgelopen blessures’. Om een doel te verwezenlijken moeten die soms ‘verzorgd’ worden. De helikopterview van een piloot komt bij het bewaken van processen goed van pas. De toneelspeler brengt het spel in het groepswerk en de voice-dialogue in het individuele werk”.
Ruim 25 jaar ervaring in het initiëren en begeleiden van veranderings- en leerprocessen op zowel individueel, team als organisatie niveau.

Publicaties:

  • Klaver, M. e.a. De sprong wagen naar werk
    Utrecht: SWP ISBN 90 6665 061 3    1991
  • Klaver, M. e.a. Kritiek gebruiken
    Bureau Volwasseneneducatie        1998
  • Klaver, Marja   School en ouder schouder aan schouder-Betrek alle ouders met de GLANS-techniek©.
    Klaver-academie Enschede ISBN 978 90 820416 0 6 2013

Trainer: Katja Budde

KBudde

Katja Budde is Registercoach bij de NOBCO. Katja werkt als communicatietrainer voor diverse bedrijven, profit en non-profit. Daarnaast verzorgt ze individuele en teamgerichte coaching en werkt ze als trainingsacteur. Haar talenten liggen op het gebied van observatie en analyse om kwaliteiten, mogelijkheden en knelpunten te benoemen. Bij het Itip volgde ze de driejarige opleiding om vanuit je eigen bronnen en talenten te werken met mensen. Ze is bevoegd om te werken met het Kernkwadrant en de familie- en organisatieopstellingen volgens Bert Hellinger. Wat haar het meest inspireert in haar vak zijn de magische momenten waarop alles samenvalt en het wezenlijke zich openbaart. Vanuit haar achtergrond als dramadocent en -therapeut werkt ze graag op een praktische, creatieve, ervaringslerende manier.

Coach / Trainer: Monique Wijshoff

Compassie, reflectie en beweging is wat Monique Wijshoff kenmerkt. Zij verbindt wat soms onmogelijk lijkt: liefde voor mensen en teams in organisaties met concrete resultaten.
Door haar ervaringsgerichte en persoonlijke aanpak weet zij door te dringen tot wat mensen en organisaties ten diepste beweegt. Dat is wat haar zelf ook iedere keer weer raakt en tot uiting komt in haar nabijheid en passie. Reflectie en beweging zijn in haar ogen essentieel om te ontwikkelen en vooruit te komen, waarbij het in haar aanpak nadrukkelijk ‘moet gaan waarover het moet gaan’ in een uitnodigende bedding. Monique Wijshoff staat inmiddels voor 20 jaar ervaring als coach, trainer en ontwikkelaar van mensen en teams in organisaties.

Office Manager: Christa Haasewinkel

Christa-Haasewinkel

Christa Haasewinkel is de office-manager van Klaver CT. Zij is oprichter en directeur van QMS, een full-service bureau voor secretariële en administratieve ondersteuning. Samen met haar team verzorgt zij het secretariaat. “Het werk is om veel redenen erg leuk. Het intensieve contact met opdrachtgevers, deelnemers en coachees, de afwisselende werkzaamheden en de uiterst plezierige contacten met alle collega’s. Ik voel me al jaren thuis bij Klaver Coaching en Training.”

Kwaliteit & Marketing: Tineke van Oosten

Witte achtergrond bijgesnedenTineke verzorgt Kwaliteitsmanagement en Marketing voor Klaver CT. “Wat me opvalt is dat klanten vaak een lange relatie met Klaver CT hebben, met veel vertrouwen over en weer. Ik vind het ontzettend leuk om hen te faciliteren met behulp van de communicatiemiddelen die we hebben. En om nieuwe klanten te bereiken en te enthousiasmeren. Het onderwijs verandert continu en daarmee ook de uitdagingen voor scholen en KO’s. Samen bedenken we hoe we hen hierin het beste kunnen ondersteunen.”

 

 

Delen met:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone