Wil je een goede opleiding én punten voor herregistratie van schoolleiders?

srpo_vignet_kleur_herregistratieFantastisch nieuws: onze vier leergangen en een training voor schoolleiders zijn gecertificeerd voor herregistratie van schoolleiders!

In de afgelopen 18 jaar waarin we schoolleiders en schoolteams hebben gecoacht en getraind, hebben we inzicht gekregen in cruciale thema’s, die het succes van de schoolleider bepalen. Deze thema’s hebben we vertaald in de vier leergangen en een training, die nu gecertificeerd zijn.

Excellente communicatie is de sleutel

Wij helpen schoolleiders om met hun team een schoolgemeenschap te creëren, waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt. Excellente communicatie is daarbij de sleutel tot succes. Met onze opleidingen ontwikkel je je als onderwijsprofessional én als persoon.

Het resultaat? Kinderen floreren, het team heeft een professionele uitstraling en ouders zijn ambassadeur van de school.

Referentie

richard-bennekerRichard Benneker, voorzitter van het College van bestuur van SKOT, over onze opleidingen die hun schoolleiders volgen: “Ons spreekt met name de combinatie theorie en praktijk aan. Er worden vooraf heldere doelen geformuleerd die ook behaald worden.”

 

 


 

De opleidingen

Opleiding Thema schoolleidersregister
Leergang Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap
Training Omgaan met verschillen in het team en Professionele Leergemeenschap Deelthema Omgaan met verschillen en deelthema Kennis- en kwaliteitsontwikkeling
Leergang Omgaan met ouders Deelthema In relatie staan tot de omgeving
Leergang leidinggeven aan verandering Leidinggeven aan veranderen

Elke opleiding kent zowel een open als een in-company-variant. Klik op het plaatje hieronder voor een uitgebreid overzicht op onze website de Klaveracademie.

 

schoolleider550x300

 

Delen met:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Geplaatst in Geen categorie.

Marja Klaver